Multirem Volvo Penta 861566 / 118148

Fråga: Söker en multirem till Volvo Penta KAD43 / KAD44.
Hittade en rem som heter 118148 med Volvo Penta referensnummer 861566. Är detta en ersättnings / pirat del? Är den av bra kvalité eller borde jag köpa Volvo Penta original? Ni verkade inte ha den i webbshopen?

Svar: Ja det är en ersättningsprodukt till Volvo Penta (piratdel). Vi har inte haft några som helst kvalitetsproblem med dessa produkter. Såg att jag inte har den på lager nu men kan ha den till lunch ungefär.

Vi verkar inte ha remmen som Volvo Penta originaldel i shopen för tillfället men om du önskar så kan vi lägga upp den utan större problem 🙂 Vi har alla Volvo Pentas originaldelar i vårt lagersystem även om de inte ligger ute i webshopen.

Här är länk till vår nya webshop där du hittar remmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *