Reservdelar – Volvo Penta KAD44

Fråga: Brukar köpa mina reservdelar till min KAD44P-C i er butik på Lidingö men har nu flyttat. Men jag hittar inte allt på er hemsida längre? Det jag behöver är oljefilter, bränslefilter, impeller och luftfilter. Köper gärna eftermarknadsdelar men jag vill ha en original impeller går det att ordna?

Svar: Det bode finnas delar kvar på vår befintliga shop, men vi länkar till en ny webshop för reservldear där du kan välja om du vill ha orginaldelar eller pirat/eftermarknadsdelar till din Volvo Penta motor. Nu har vi lagt upp delarna du söker, det kommer mer. Men den är som sagt udner uppbyggnad så det är lite tunt just nu. Säg till om det är några delar som du saknar så ordnar vi det 🙂

Länk till servicedelar till KAD44P-C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *